HemPortalKalenderVanliga frågorSökMedlemslistaAnvändargrupperBli medlemLogga in

Dela
 

 Hej igen, typ

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wilwárin

Wilwárin

Antal inlägg : 6
Join date : 09-06-01
Age : 27
Ort : Göteborg

Hej igen, typ Empty
InläggRubrik: Hej igen, typ   Hej igen, typ Emptyons aug 31, 2011 5:27 pm

Hade lite dötid på internet så jag tänkte ge lite livstecken ifrån mig. Jag har inte lajvat Eleria på ett år nu så det finns säkert flera som är nya som inte har lajvat mot mig och som jag inte känner för den delen heller.

Jag heter alltså Josephine, är 19 år och bor för närvarande i Göteborg, där jag pluggar till civilingenjör inom Teknisk Design på Chalmers. Min roll heter Wilwárin, tillhör gruppen Ranyalin och klanen Lindelëa. Jag har lajvat Eleria sen typ fem-sex år tillbaka och alv sen kanske tre, fyra i vår har jag för mig (där mitt första lajv som Wilwárin var Hednaklang). Övriga fritidsintressen utöver lajv började jag ge upp någonstans på gymnasiet och nu på högskolan jobbar jag på att hinna med att lajva öht. Egentligen är jag häst- och teatermänniska också men det hinns som sagt inte med.

Jag kommer ursprungligen från Västerås, där även min pojkvän Martin (som spelar Tirion) bor. En kul grej apropå ingenting är att i en period var väldigt många i min skogsalvsgrupp Ranyalin ihop med fellow eleria(skogsalvs)lajvare. Min mamma frågade då en gång vad vi egentligen höll på med ute i lajvskogen, var det inte lajv vi sysslade med? Jaja slut på sidospåret.

Jag gillar att sy också, att designa alvkläder är skitkul och jag har minst tre hela ombyten till min roll (även om jag är en sådan som tröttnar på lajvkläder och tycker att de är fula och tråkiga efter typ ett år). Planer finns på två nya plagg till våren, en klänning och en kappa. Får se om jag hinner, min fritid består ju numera av plugg.

Nu kom jag inte på så mycket mer att skriva, så det får räcka. Nu vet ni i alla fall att jag lever.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Hej igen, typ
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Elerias Skogsalver :: Allmänt :: Vi spelar skogsalver!-
Hoppa till: