HemPortalKalenderVanliga frågorSökMedlemslistaAnvändargrupperBli medlemLogga in

Dela | 
 

 Hur funkar chatten?

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Vilya
Vaiwa
avatar

Antal inlägg : 260
Join date : 11-04-25
Age : 36
Ort : Stockholm / Sundbyberg

InläggRubrik: Hur funkar chatten?   tis aug 02, 2011 2:57 pm

Hur Registrerar jag mig?
Klicka på knappen som det står "Set your name" på, välj sen "register" om du vill registrera dig och skriv in ditt önskade användarnamn. Du kan inte använda mellanslag utan bara siffror och bokstäver. (förslagsvis ditt in-game namn). Detta gör att du kan redigera meddelanden du råkar skicka fel.

Vill du inte registrera dig, kan du använda ett Temporärt användarnamn som du skriver in varje gång du skickar ett meddelande (istället för att bli anonym, vilket kan bli lite tråkigt i längden). Här kan du då inte redigera dina skickade meddelanden, men du kan ändå posta det du vill säga, men det som står, står och går inte att ändra på.

Admin och Moderatorer?
Admin kan redigera och ta bort meddelanden om så önskas och kommer att lägga till Moderatorer för chatten som kommer kunna göra samma sak om det spammas eller bråkas för mycket.

Få ljud/Ta bort ljud?

Det gör du genom att klicka på den lilla knappen med en högtalarsymbol på som finns till vänster precis under den lilla ruta som du skriver dina meddelanden i. Den används för både på och av för ljud.

Varför är samma användare på chatten flera gånger?
Antagligen för att personen har flera sidor uppe av forumet, för varje sida du öppnar, så dyker ditt användarnamn upp lika många gånger som fönster du har uppe.

Tänk på att chatten är öppen för ALLA att läsa, även de som bara besöker sidan, så tänk på vad du skriver och hur du uttrycker dig.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Hur funkar chatten?
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Elerias Skogsalver :: Allmänt :: FAQ - Vanliga Frågor-
Hoppa till: