HemPortalKalenderVanliga frågorSökMedlemslistaAnvändargrupperBli medlemLogga in

Dela | 
 

 Forumregler

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Vilya
Vaiwa
avatar

Antal inlägg : 260
Join date : 11-04-25
Age : 37
Ort : Stockholm / Sundbyberg

InläggRubrik: Forumregler   ons jul 13, 2011 8:25 pm

* Eleriasskogsalvers forum är avsett för diskussioner rörande lajv, hantverk och rollspel samt allmänna diskussioner inom forumets regler

* Dessa regler är till för oss alla för att vi ska trivas så bra som möjligt här, snälla respektera dem och läs igenom allt så du vet vad som gäller!

* Håll dig till ämnet som diskuteras i trådarna, vill du prata annat, gör en ny tråd

* I största möjliga mån, ha din egen karaktärsbild, dvs foto på dig so din karaktär som avatar (personlig bild) och INTE saker som bamse eller något annat som inte alls har med detta forum att göra! Det gör också att det är lättare för andra att förknippa ditt karaktärsnamn med hur du ser ut i lajvskogarna

* När du skriver din karaktärsbeskrivning var seriös, alla oseriösa saker kommer tas bort

* Inget babbel i karaktärsbeskrivningarna! Diskussioner får ni ta på annat håll! Där ska BARA karaktären stå, inget annat. Vill ni kontakta varandra på annat sätt, skicka PM till varandra

* Respektera varandra och varandras åsikter

* Är det hetsiga diskussioner så har Admin eller Moderatorer sista ordet för att få stopp på osämjan

* Bara in-game saker i in-game rummet, vill ni diskutera om grejer som händer i in-game rummet, så prata i PM eller i ett off-rum så vi håller den delen "ren".

* Respektera länktips-trådarna! BARA länkar där inne, vill ni kommentera en länk ni tittat på, gör en ny tråd i passande annat rum och referera till länken istället


* Alla typer av personpåhopp, nedlåtande kommentarer, hot eller kränkande inlägg är inte tillåtet. Detta inkluderar även nazistiska, rasistiska och likartade inlägg.

* ETIKETT: Uttryck dig med respekt och omtanke, och i största möjliga mån försök använda dig av ett korrekt och anständigt språk. Svordomar kommer med stor sannolikhet tas bort om de används, och upprepad användning av svordomar kan leda till en varning.


* Att spamma forumet är inte tillåtet, och leder till en varning.


* När du skapar ett ämne, se då till att det hamnar under rätt kategori. Om du av misstag skapar ett ämne under fel kategori, PMa någon av moderatorerna, så flyttar vi det till rätt kategori åt dig.


* All typ av försäljning är förbjuden.

* Ditt användarnamn är personligt, och ”utlåning” av användarnamnet är inte tillåtet.

* Om någon vill fråga om varför ett inlägg ändrats eller tagits bort ska den personen skicka ett PM till någon av moderatorerna istället för att starta en ny tråd! Sådana trådar kommer att raderas och kan leda till varningar.

* Moderatorer har rätt att ändra/ta bort inlägg utan förklaring om de anser att inlägget strider mot forumets regler.


Personer som bryter mot reglerna får en varning beroende på hur grovt vi moderatorer anser att regelbrottet är. Tre varningar medför avstängning under en tid, igen beroende på hur grovt vi moderatorer anser att regelbrottet är. Avstängningen diskuteras alltid mellan moderatorerna och kan inte göras av enbart en moderator.

* Ta hand om nya medlemmar med det varma hjärta alla vi skogsalver faktiskt har!

* Ha roligt!

Dessa regler kan komma att ändras efter varv, ta en liten nosning här inne då och då!
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Forumregler
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Forumregler

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Elerias Skogsalver :: Allmänt :: REGLER-
Hoppa till: